Om ”I förorten växer männens diktatur”

Amineh Kakabaveh har skrivit en debattartikel i Expressen, ”I förorten växer männens diktatur” . Vidare skriver hon ”våra manliga enklaver odlar inte bara heders kultur som diskriminerar kvinnor, de odlar kulturer, som skapar Jihadistkrigare”

Det här är inte rasism menar hon, ty ”männen i förorten tillhör ingen specifik nation, ingen ras. (Ska man tala om ras, när det gäller människor ? Det handlar inte om hundar eller katter). Notera att männen i förorten kommer från världens alla hörn inklusive Sverige.

Socionomen, Amineh Kakabeveh ger här, snarare utryck för det klasshat, som blivit allt vanligare inom medelklassen. Tjänstemännen, som gått från att vara ”folkets tjänare, till att agera, som maktens förlängda arm. De som står för nedskärningarna, repressionen.