16 november: ”Det möjliga storkriget” – öppet samtal i Norberg med Jan Myrdal

16 november:

Kom och möt skriftställaren, dramatikern och författaren till ett åttiotal böcker. Är hedersdoktor i så väl Kina som USA. Dagens samtal handlar om den utveckling, upprustning som pågår, var skall det sluta och vad är på väg att hända? 

Jan Myrdal är en av få författare som fått ett litterärt sällskap uppkallat under sin livstid, Jan Myrdalsällskapet, vars syfte bland annat är att främja de litterära och kulturella målsättningar han formulerat; att medverka till att sprida och översätta hans verk; att göra hans gärning bekant; att förvalta hans arkiv och bibliotek samt att uppmuntra och stödja forskning om honom i Sverige och utomlands.

  • Kl: 17.30 Samling med möjlighet till förtäring. Krämig soppa eller Fyllig vegetarisk. Gluten- och laktossnålt bröd finns. Endast 55 kr. 
  • Kl: 18.00 Jan Myrdal inleder. 
  • Kl: 19.00 Kaffepaus. 
  • Kl: 19.20 Samtal och frågor. 
  • Kl: 20.00 c:a Avslutning.

Varmt välkomna!

Arrangörer: Folket i Bild Västmanland/Dalarna, Norbergs Arbetarekommun, Bergslagens Folkhögskola, LO och ABF.