Litteraturmässa, samtal & release

På lördag 4/12 är det Stockholms litteraturmässa och Glänta är på plats med nya tidskriftsnummer och böcker mellan 11 och 17 i Kulturhuset.

Samtal: I Teaterbaren arrangeras ett samtal mellan två av de medverkande i Gläntas senaste nummer om siffror, Helena Granström och Julia Ravanis, och Torbjörn Elensky under rubriken ”Verkligheten i siffra och bokstav” (https://www.facebook.com/events/240001361598329/). Klockan 16.

Release: Direkt efter mässan firar vi de två senaste numren av Glänta på Bistro Rolf. De handlar om Siffror respektive Metoder, två ämnen vi inte riktigt vågat närma oss tidigare. Enligt våra förutfattade meningar har det ena känts för svårt och det andra för tråkigt. Men förutfattade meningar är ju ofta falska. Två av numrens redaktörer, Julia Ravanis och Sven Anders Johansson, samtalar om detta.

Välkomna att fira med lite bubbel och flera av de medverkande.
Öppet från 17. Samtal kring 18.
Bistro Rolf de Maré i Dansmuseet, Drottninggatan 15.
Teaterbaren ligger i Kulturhuset, Sergels torg.

Inlägget Litteraturmässa, samtal & release dök först upp på Glänta.