Bokmässefest

Stepp, läsningar och såväl serietecknare som konceptuella poeter och undersökande journalister bakom skivspelarna utlovas!

I samband med bokmässan bjuder Glänta tillsammans med Filmfestivalen till fest. Även i år på Stora Teatern vid Avenyn, fredagen den 28 september kl 20-03.

Litteraturkollektivet G=T=B=R=G, som i vanliga fall skriver om Göteborg som livskvalitet, satsmelodi, hederskultur eller sorgesång, framför denna kväll ett textverk om gränsen mot Värmland, flourbehandlingar, budgetöverskott och det våldsamt goda livet.

Clandestino Institut presenterar: Yodit Girmay. Som sextonåring har hon redan gjort sig ett namn på Stockholms scener och i gruppen Revolution Poetry med sin spoken word där hon gör upp med förortsromantik och exotism.

Dessutom stepp med The Swing Sidekicks!

Bakom skivspelarna finner vi författarna Liv Strömqvist, UKON, Jenny Tunedal, Magnus Linton, Jörgen Gassilewski och Ida Linde. Vid midnatt avlöses de av Dj PUG, som spelar hiphop, baltimore club och electro i en intensiv dansmix. Hon har tidigare haft Klubb Guld och CAKE.

Fri entré för Gläntaprenumeranter! För övriga 100 kr. Kan ej förbokas.