Fyll höstlovet med vacker poesi

10TALs Skapande skola-projekt Poesifabriken gästar Haninge kulturhus den 30 oktober. Kom och skriv och läs dikter med oss!

Poesifabriken är en poesiworkshop där barn och unga får stimulans att skriva egna dikter. Med diktens hjälp får de redskap att uttrycka sina tillkortakommanden och problem men också framgångar och lyckorus, ja, allt som intresserar dem och berör dem i deras inre värld och vardag.

Vad passar bättre än att lysa upp höstrusket med vackra ord och dikter man skriver själv. Kom till Haninge kulturhus den 30 oktober klockan 10.00 (9–12 år) eller 14.00 (14–16). Fabriken avslutas alltid med att vi knyter fast dikterna i heliumballonger som vi sedan släpper iväg från en närliggande plats, flygande mot himlen som ett slags ballongpost.

Tisdagen den 30 oktober, klockan 10.00 & 14.00
Haninge kulturhus

 

10TAL Evenemangs verk­sam­het stöds av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns landsting.