KOM IN I POESIVÄRMEN — LUCIAVAKA MED NICOLAI DUNGER

Var med och skapa historia — den tolfte dagen, på den tolfte månaden, på det tolfte året ska alltid minnas för att vi trotsade  fimbulvintern för kulturkollisioner, musik, mingel, poesi och Bob Dylan!

På onsdag är det dags för årets sista Klubb 10TAL på TEATER BRUNNSGATAN FYRA — den nya mötesplatsen för litteratur, musik, performance och kulturpolitik.

Vi bjuder bland annat på Bob Dylan-tema: Arne Sundelin läser ur sin nya roman, Allt ska bli ditt, om Bob Dylans liv och Nicolai Dunger sjunger Dylan.

Nicolai Dunger framför också texter och sånger ur sin alldeles nysläppta skiva/bok, En svit med par, där han tolkar sju skulpturer.

Marie Lundquist gör ett specialframträdande där hon tolkar Bob Dylans dikter.

Emma Augustsson kommer att tolka Bob Dylan på cello. Augustsson har tidigare uppträtt på Klubb 10TAL med succéduon Emma&Love. Hon har också spelat med Nicolai Dunger och The Soundtrack of Our Lives.

Vi laddar också för Kvällens Kulturchock när Martina Montelius som »Arga Martina« serverar sin nyskrivna monolog.

Under rubriken »Klubb 10TALs debutant« presenterar vi varje gång en av det litterära Stockholms mest innovativa röster. Denna gång har vi valt att bjuda in Hanna Rajs Lundström.

Hanna Rajs Lundström medverkade i öppningen för den nya satsningen AKT UNG där 10TAL tillsammans med tidskrifterna fikssion, Ponton och Vi värdelösa Litzine tar strid för de unga rösternas rätt att höras i kulturlivet. Hanna Rajs Lundström sitter i redaktionerna för Under, fikssion och Ponton.

 

Klubb 10TAL på TEATER BRUNNSGATAN
Barhäng i sammetssofforna och dans under kristallkulan.
Billig bar och mingel från 19.00. Programmet startar klockan 19.30.
Entré: 60 kronor
(för 100 kronor ingår numret av 10TAL).
Det finns inget bättre sätt att förbereda sig inför Lucia!

 

10TAL i sam­ar­bete med Teater Brunnsgatan Fyra. Med stöd av Stockholms kul­tur­för­valt­ning och ABF Stockholm.

10TAL Evenemangs verk­sam­het stöds av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns landsting.