Bli poet på en dag!

Kom till 10TALs Poesifabrik!

Vad är en dikt? Du bestämmer!
En dikt kan vara rolig, sorglig eller allvarlig eller alltihop på samma gång. En dikt kan vara en massa ljud, drömmar, påhittade ord, en tanke eller något du har varit med om och aldrig kommer att glömma. Den kan handla om dig, din bästa kompis, dumma människor, en katt eller kanske en gubbe. Vem skriver dikter? Den som skriver dikter brukar kallas för poet. Kanske är du som läser detta redan en poet, eller bara lite nyfiken? I så fall är du alldeles speciellt inbjuden till Kista bibliotek den 26 februari och Rinkeby bibliotek den 27 februari för Poesifabriken! Där kommer vi tillsammans att skriva, prata och läsa. Kanske vill du också vara på Stockholms Barnpoesifestival? Lägg dina dikter i vår tävlingslåda! I slu­tet av works­ho­pen fäs­ter vi dik­terna i bal­longer och låter dem segla iväg mot skyn!
Hoppas vi ses!

Kista bibliotek

Tisdag den 26 februari

Kl. 10– 12 (för dig mellan 7–11 år)
Kl. 14–16 (för dig mellan 12–16 år)

Rinkeby bibliotek:

Onsdag den 27 februari

Kl. 10–12 (för dig mellan 7–11 år)
Kl. 14–16 (för dig mellan 12–16 år)

10TAL Evenemangs verk­sam­het stöds av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns lands­ting.