Poesifabrikens skrivarverkstad på Tumba bibliotek 5 september

Är du mellan 14–17 år och intresserad av att skriva?

 

Den 5 september gästar 10TALs Poesifabrik Tumba bibliotek för en skrivarverkstad. Tillsammans med en verksam poet diskuterar, läser och skriver vi poesi. Under workshopen får du inspiration, tips och råd för att förbättra och utveckla ditt eget skrivande. Det är även en möjlighet att möta andra som skriver och för att utforska det kollektiva skapandet. Inga förkunskaper krävs. Workshopen är som alltid helt kostnadsfri.

 

Tumba bibliotek

Den 5 september, kl. 16.30–19.30

Anmälan: Maila ungdomsbibliotekarie momo.myrgren@botkyrka.se eller smsa 0722–48 39 00.

 

 

10TAL Evenemangs verk­sam­het stöds av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns landsting.