Litteraturens långa natt

Fredagen den 21 februari från kl 19 håller ABF-huset i Stockholm en helkväll med några av Sveriges främsta författare.

Vi får höra Lena Andersson, Martina Montelius, Athena Farrokhzad, Kjell Westö, Torgny Lindgren, Björn af Kleen, Therése Söderlind och Niklas Rådström läsa och samtala kring litteratur och skrivande med förläggaren Svante Weyler. I pausen serveras öl/vin och tilltugg.

För preliminärt program och förköpsbiljetter se ABFs hemsida.

Vi vill även passa på att redan nu berätta om det kommande evenemanget Det som finns och inte. Om poesin och verkligheten, också det på ABF-huset i Stockholm. Det är den 1 april kl 18 som poeterna Anna Hallberg och Ida Börjel möts för att samtala om sina aktuella diktsamlingar Ljusgrönt och aska respektive Ma. Ulf Eriksson är moderator.

Evenemanget arrangeras av ABF Stockholm tillsammans med 10TAL. Läs mer om programmet här