BauBau på the Glass Factory

Inbjudan-BauBauDen 25 oktober är det urpremiär på BauBau – stora lilla bänk på the Glass Factory. Bakom föreställningen står Circus Glass Royale, ett kompani som kombinerar cirkus med glaskonst. Circus Glass Royale startade 2008 och gör – förutom föreställningar, performance och events – workshops, samarbeten med näringslivet och innovativ forskning.

I föreställningen BauBau möts, stöts och blöts olika karaktärer med varandra framför glasugnen. Den varma glasmassan formas på möjliga och omöjliga sätt, karaktärerna byter skepnad och hamnar upp och ner och hela världen dansar till glad musik.

Publiken möter professionell glasblåsning i akrobatik och ett fysiskt lekfullt berättande. Med ökad globalisering förflyttar sig människor frivilligt och ofrivilligt. I mötet med det som är olikt och okänt belyser föreställningen hur vi upplever oss själva och andra, och hur olikheter är en tillgång. BauBau är en familjeföreställning från 6 år.