Stockholms Internationella Poesifestival 2014

Följ festivalbloggen: stockholmpoetry.se

Festföreställning torsdag 27 november på Södra Teatern med Abdellah TaïaSerhij Zjadan, Rikard Wolff, Kim Hyesoon, Halyna KrukOlga RavnTomasz Różycki, Frida Hyvönen, Helena Boberg och Julian Brolaski. Konstnärlig ledare och konferencier: Madeleine Grive.

Boka din biljett till Södra Teatern den 27 november här!

Poesi Musik Teater Dans Fest

Tidskriften 10TAL presenterar årets stora kulturfest – Stockholms Internationella Poesifestival 2014. Sedan 18 år introduceras nyskapande litteratur från hela världen i möten med Sveriges främsta artister i regisserade föreställningar.

Årets festival pågår under fem dagar mellan den 25–30 november och bjuder på uppläsningar och samtal med svenska och internationella författare.

Festivalens huvudföreställning äger rum på Södra Teatern, torsdagen den 27 november med lyrik, dans, musik och performance. Medverkande: Abdellah Taïa, Marocko, Halyna Kruk och Serhij Zjadan, Ukraina, Julian Talamantez Brolaski, USA, Olga Ravn, Danmark, Kim Hyesoon, Korea, Tomasz Rózycki, Polen, Helena Boberg, Frida Hyvönen och Rikard Wolff, Sverige. Konstnärlig ledare och konferencier: Madeleine Grive.

Efterfest med konsert i Södra Bar. Teaterbiljetten gäller även för entré till efterfesten.