Läs oss på papper och digitalt!

digitaltNu kan du som prenumererar på Konstperspektiv välja om du vill läsa oss på papper eller digitalt! Eller, varför välja? Som bonus får du möjligheten att kunna läsa oss på det sätt du önskar precis när du vill det. I din prenumeration ingår från och med nu tillgång till tidningen i digitalt format, att läsas på din dator eller surfplatta. Så här gör du:

  1. Klicka på den här länken, så kommer du till sidan med våra digitala utgåvor.
  2. När du sedan klickar på ett av omslagen får du frågan att logga in med ditt prenumerantnummer. Du hittar det på baksidan av tidningen i formen (exempelvis) ”KON/123456/1″. Det är de mellersta siffrorna, i exemplet 123456, som du ska ange.
  3. Ett läsfönster öppnar sig, där du kan bläddra mellan de digitala tidningssidorna!