DIY – Fem enkla steg till din egen (Stand to pee) – enhet!

S T E G 1 : M AT E R I A L
Du behöver: sax, en ren och torr tetraförpackning, en penna, smörpapper, silvertejp, mönstret från sidan 23 av tidskriften Bang 3 2015, två manliga författares samlade verk (exempelvis Knausgård och Dostojevskij).

S T E G 2 : K A L K E R A
Rita av mönstret med hjälp av smörpapper. Lägg mönstret på tetraförpackningen du har vecklat ut och rita ut mönstret på kartongen. Klipp sedan längs med strecken. Längden på en STP går naturligtvis att anpassa efter personliga preferenser.

S T E G 3 : V I K
Vik nu kartongen på mitten så att det bildas ett starkt och tydligt veck. Den plastiga sidan ska vara vänd inåt. Prova hur kartongbiten känns i handen.

STEG 4: TEJPA
Placera kartongen mellan de två manliga författarnas samlade verk så att den rundade formen sticker ut. Tejpa med silvertejpen längst den rundade formen. Tejpa sedan insidan också. För att få till tejpen perfekt behöver du förmodligen justera kartong och

S T E G 5 : P RODUKTEN
Testa nu din STP under rinnande vatten för att se att den krökta änden är tät.

Hur man använder den.
Öva hemma först, den öppna änden går ut genom gylfen. Öppna din STP något och placera den försiktigt mot dig själv. Se till att du vinklar spetsen nedåt. Voilà! Använd en sax för att klippa till en bekväm passform. Prova nu att kissa genom gylfen ned i toalettstolen. Du kan skaka din STP från kiss, det gör inte så mycket ifall det kommer kissdroppar på toalettringen då du inte behöver sitta ner och kissa. För ytterligare utmaningar kan du testa att kissa i vasken eller från balkongen. Världen är ditt ostron. Kissa var du vill!