AKT UNG! på Stockholms Internationella Poesifestival

Nu är det återigen dags för AKT UNG! – föreställningen av och med poeter mellan 18 och 30 på Stockholms Internationella Poesifestival. Läsningar och andra poetiska framträdanden under fredagskvällen den 27 november. Öppen festivalbar och DJ.

Vill du vara med? Skicka ett mejl till aktung@10tal.se senast den 9 november med en kort presentation av dig själv och ett urval av dina bästa texter, så hörs vi om detaljerna! AKT UNG!-redaktionen gör urvalet och skapar tillsammans med de antagna poeterna formen för framträdandena under kvällen.

Stockholms Internationella Poesifestival äger rum på Konstakademien på Fredsgatan 12 den 24–28 november. Läs mer här.

AKT UNG arran­ge­ras med stöd av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och ABF.

10TAL Evenemangs verk­sam­het stöds av Statens Kulturråd, Stockholms Kulturförvaltning och Stockholms Läns landsting.

Inlägget AKT UNG! på Stockholms Internationella Poesifestival dök först upp på 10TAL.