Framtidens musikkritik – Workshop i musikkritik

Omslag0208
Hur ser framtidens musikkritik ut?
– Vill du vara med och skriva den?

 

Tidskriften Nutida Musik arrangerar en workshop i musikkritik. Workshopen vänder sig till dig som är konstnärligt verksam och vill utveckla ditt eget skrivande, till dig som redan är kritiker eller skribent med inriktning musik eller andra konstformer och vill lära dig mer om konstmusik och ljudkonst, och till dig som helt enkelt är musikintresserad och vill skriva!

Inte minst riktar sig workshopen till studerande i humniora och musikvetenskap, på både grund- och forskarnivå.
Fokus ligger på samtida konstmusik och ljudkonst.
Workshopen ges i samarbete och i anslutning till festivalen Sound of Stockholm och EMS med stöd av Kungl. musikaliska akademien. Skrivuppgifterna utgår från festivalprogrammet och det är fritt inträde för deltagarna.Preliminärt Schema för workshopen:

Träff 1: ons 4 nov kl 10-13

Träff 2: tors 5 nov kl 10-13

Träff 3: fre 6 nov kl 10-13

Plats: EMS, Söder mälarstrand 61.

Deltagande är gratis, men platserna är begränsade.
Frågor och anmälan till
Andreas Engström, a.engstrom@comhem.se
Johan Redin, johan.redin@gmail.com