Nu tar 10TAL emot praktikanter!

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta redaktionellt med en tidskrift om samtida litteratur och konst, eller hur det går till att arrangera ett kulturevenemang? Ta chansen att lära dig hos 10TAL!

10TAL är en oberoende ideell kulturförening som drivs av författare, konstnärer, studenter och allmänt kulturintresserade. I verksamheten ingår tidskriften 10TAL om litteratur, konst och samtidsdebatt, förlaget 10TAL Bok och evenemang som Stockholms Internationella Poesifestival, Klubb 10TAL, Poesifabriken och Barnpoesifestivalen.

Om du vill ta del i 10TALs arbete är du välkommen att skriva några rader om vem du är och varför du vill vara praktikant på 10TAL, och skicka med ditt CV. Skicka ansökan med namn, mejladress och telefonnummer till info@10tal.se

Inlägget Nu tar 10TAL emot praktikanter! dök först upp på 10TAL.