Kulturnatt på 10TAL 23 april!

Ta ett kliv in i den magiska poesins värld när 10TAL har öppet hus hela kvällen under Kulturnatt Stockholm.

Dra en lott i vårt poesilotteri och upptäck vilken poet du just vunnit en uppläsning med i något av våra poetiska redaktionsrum. Lyssna till musik eller få en rundvisning på kontoret. Hemliga överraskningar utlovas!

Öppet hus från kl. 18.00. Vi bjuder på kaffe och kakor hela kvällen.

Poesiuppläsningar varje hel timme från kl. 19.00–00.00. Uppläsningarna pågår åtta till tio minuter. Medverkande: Elis Burrau, Ghayath Almadhoun, Jasim Mohamed, Johan Jönson, Lina Hagelbäck, Ulrika Nielsen och många fler!

Har du inte möjlighet att komma, men ändå vill delta i poesilotteriet, kan du dra en lott genom att ringa 08 612 10 49 eller maila till info@10tal.se, och anmäla dig senast den 22 april. Poeten ringer upp dig under kvällen den 23 april på överenskommen tid!

Datum: 23 april 18.00–00.00

Adress: Surbrunnsgatan 42, ÖG, 1 tr

Läs mer om Kulturnatt Stockholm här!

Inlägget Kulturnatt på 10TAL 23 april! dök först upp på 10TAL.