Årets julklapp! Bok eller Powerbank på köpet!

Årets julklapp till alla som skriver!

Ge bort Skriva så ger vi dig en Powerbank eller bok. Du sparar upp till 264 kronor.

Erbjudandet gäller t o m 15 januari 2017. Beställ senast 15 december för att vara säker på att hinna få din premie före jul.

Prenumerationsvillkor. Prenumerationen avslutas automatiskt. Du behöver aldrig betala för fler nummer än du beställt. Genom att prenumerera godkänner du att vi skickar dig digitala nyhetsbrev från vårt förlag. Du kan när som helst avsluta din prenumeration på dessa nyhetsbrev. Du godkänner även att vi kontaktar dig med erbjudanden från oss och våra samarbetspartners. Dina uppgifter behandlas med modern informationsteknik och lagras hos Pressdata. Vid prenumeration till utlandet tillkommer porto.

Tävla om 100 000 kronor!

Är du bra på cliffhangers? Kan du fånga en läsare och behålla greppet ända till slutet? Nu utlyser Storytel och Skriva en tävling där vinnaren får utveckla sin idé till en helt ny ljudboksserie. Vinnaren har chans till 100 000 kronor i förskottsroyalty. Läs mer om tävlingen i nya numret av Skriva. Där får du även tips på hur du skriver en lyckad pitch.

Beställ senast 20 december för att prenumerationen ska börja med detta nummer.

»Fick tidningen Skriva i julklapp. Häpnade över allt jag inte visste, inte tänkt på och allt jag inte trodde att jag behövde veta. Gick upp i natt och skummade igenom senaste manuset och började tänka nytt.«
Varg Gyllander

Författare

»Att kunna skriva är värt miljoner. Därför är tidningen Skriva toppen. Den tar människornas dröm på allvar och erbjuder infallsvinklar som vi annars inte skulle komma på.«
Susanna Alakoski

Författare

»Tidningen Skriva är en mycket välgjord blandning av längre texter och praktiska tips, en lustfylld och lärorik läsning både för den som är skribent, eller på väg att bli, och för den som är läsare!«
Ann-Marie Skarp

Förlagschef, Piratförlaget

Drömmer du om att skriva en bok?

I varje nummer av Skriva delar Sverige främsta författare med sig av sina råd och erfarenheter. Du får handfasta guider om allt från hur man skapar trovärdiga karaktärer till hur man fångar läsarna på första sidan. Du får inspirerande reportage, poesiskola, råd från juristen, utmanande tävlingar och mycket mer. Dessutom insidertipsen som ökar dina chanser att bli utgiven.

Beställ idag så skickar vi med en bok eller en Powerbank på köpet! Du kan också välja att istället förlänga prenumerationen med två extra nummer.

Välkommen som prenumerant!

Per Adolfsson, chefredaktör

MÖTEN MED FÖRFATTARNA

Vad får Jan Guillou att gråta? Varför har Karolina Ramqvist så svårt för författarrollen? I våra porträtt och intervjuer gräver vi djupare i författarnas skrivbordslådor än någon annan.

HANTVERKET

Hur får du till en bättre start, hur planerar du ditt romanbygge och hur hittar du din egen ton? Oavsett vilken genre du skriver i ger vi dig de guider och verktyg du behöver för att vässa ditt skrivande.

REPORTAGE

Vi gör djuplodande nedslag i författarlivet och spanar efter framtidens trender. Från läsarnas egna skrivhörnor till storförlagens superhemliga manusmöten.

RÅD FRÅN EXPERTERNA

Vi ger dig råden och tipsen direkt från experterna. I varje nummer svarar Sveriges främsta författare, förläggare och skrivpedagoger på frågor om allt från skrivkramp till förlagsavtal och juridik.

Spara upp till 264 kronor

Klicka här för att prenumerera!

Tidningen som du kunnat läsa om i bland annat

Läs Skriva digitalt Som prenumerant på papperstidningen kan du även läsa Skriva i din telefon, surfplatta eller dator alldeles gratis (värde 289 kr). Dessutom får du tillgång till hela vårt arkiv av utgåvor digitalt (värde över 1 200 kr).

Skrivtävlingar Som läsare kan du vara med och tävla om fina priser och få dina texter publicerade i tidningen och på webben.

Få svar på dina frågor I Skriva kan du ställa frågor om ditt skrivande direkt till Susanna Alakoski, Mats Söderlund samt Författarförbundets jurist Maria Martinsson.

Rabatter och erbjudanden Som läsare av Skriva får du också rabatt på våra föreläsningar, konferenser och event.

5 år och 31 utgåvor av Skriva

stora intervjuer med Sveriges främsta författare:

guider om allt från karaktärer till dramaturgi

debutanter som intervjuats

reportage om skrivande i olika genrer

Inspiration och råd för dig som skriver

Klicka här för att prenumerera!