Nya medarbetare till webbplatsen!

Vian har bred erfarenhet av kommunikation, ledarskap, projektledning och som skribent. En annan av Vians titlar är officiell lolcatexpert. Som chefredaktör är hon befäl över det rederi som är Bang, där hon inspireras av Sarah Connor i Terminator. Hon tar de stora besluten och visar vägen med sin nytänkande och kreativa agenda. På kontoret gillar hon att ha tonvis av körsbärsläsk, och är ett fan av hundar, särskilt shiban Yuni som gästade Bang under sommaren:

Hundar är inte lika gosiga men katter gillar inte att åka hit och dit. Speciellt resan till kontoret, har du provat åka tunnelbana med en katt i famnen? Nej tack.

Angela har arbetat som chefredaktör och grundare av nättidningen Femtiden samt som frilansskribent för Metro, Nöjesguiden och Aftonbladet, med flera. Som kommunikatör på Bang ser hon framemot att sprida intressanta och roliga saker i Bangs sociala medier, och få sätta sin egen prägel på tidningen som hon läst sedan tonåren. På hennes skrivbord hittar du en stor skål mandariner samt näsdukar då hon ständigt förföljs av förkylning:

– Jag har på mig tjocka tröjor, tjock jacka, tusen koppar te som jag inhalerar och ändå nyser jag femtio gånger om dagen. Suck.

Medievetaren Eleni har studerat vid Södertörns Högskola och journalistskolan Poppius. Därefter har hon arbetat som frilansjournalist och kommer närmast från SVT Edit. Som redaktör för Bang ser Eleni framemot att få vara med i skapandet av Bang.

På Bangs kontor, oavsett hur städat det är, älskar Eleni att städa. Hennes favoritprodukter på kontoret är en vacker växt, doftljus och tvättsvampar.

– Smuts är det värsta som finns. När Fredrik Reinfeldt sa att han älskade att dammsuga kände jag – vi kanske inte håller med om mycket men där är vi tvillingsjälar.

Just nu arbetar vi på redaktionen febrilt med årets sista nummer av Bang som släpps i december. Temat för numret är döden – och det innehåller allt ifrån texter om sorgesånger, sorgearbete till lilla döden, våld mot kvinnor inom popkulturen och spännande intervjuer. Passa på att starta prenumerera på Bang eller förnya din prenumeration innan årsskiftet, då avgiften höjs! Den 12:e december är numret ute i butik!