Skicka frågor till årets sista Orakel Tiina Rosenberg!

Tiina Rosenberg är professor i teatervetenskap vid Stockholms universitet och genusforskare. Hon är queerfeminist och var medlem i gruppen som startade Feministiskt initiativ 2005. Hon är aktuell med boken “HBTQ spelar roll – mellan garderob och kanon”.

Årets fjärde och sista nummer heter Tidspressen och kommer summera Bangårets tema Framtiden. Den trillar in i brevlådan hos prenumeranter i mitten av december och kommer finnas ute i butik snart därefter.

Skicka dina brinnande frågor till Tiina om feminism, framtiden och allt där emellan till oss via vår Facebooksida, på vårt Instagramkonto, på Twitter eller mejla dem till tips@bang.se! Du kan vara anonym, hitta på ett coolt alias eller använda ditt riktiga namn. Vi behöver dina frågor senast tisdag 13 november kl.12.00!

Har du något önskemål om nästa nummers Orakel? Hör av dig till oss på tips@bang.se eller via Bangs sociala medier!

Stöd feministisk och antirasistisk journalistik genom att swisha till och/eller prenumerera på Bang!